Neden Visco Yatak Tercih Etmeliyiz?

Image

Neden Visco yatak tercih etmeliyim ?

Gün içerisinde ki enerjinizi korumanın yolu, ortopedik, kaliteli ve uyku konforu yüksek olan visco yatakta uyumaktır. Doğru yatağı seçerek, omurga, bel ve sırt bölgesindeki kasların doğal eğriliklerini koruyabilir, eklem yanmaların, baş ve ensede ki ağrıları önleyebilir ve yumuşak doku romatizmasına engel olabilirsiniz. En iyi yatağı seçmek, uyku sırasında minimum dönmeyi sağlayarak güne zinde başlamanızı sağlar. 

Visco elastik malzeme ilk kez Dünya'da Amerikan Uzay Araştırma Kurumu(NASA) tarafından kullanılmıştır. Vücuda uygulanan basıncın azaltılması amacı ile kullanılan bu malzeme, açık hücre üretim teknolojisi sayesinde vücut işi ve basıncına duyarlı olması nedeni ile yatak sektöründe de kullanılmaya başlanmıştır. Visco yatak fiyatları teknolojik olduğu için biraz yüksek olabilir. Visco yatak fiyatları en ucuz olarak bakmak doğru olmaz. Visco yatak; uyku sırasındaki dönüş sayısını 2/3 oranında azaltarak derin uyku süresinin uzatır, uyku konforunuzu arttırarak güne zinde başlamanızı sağlar. Gözle görülemeyecek milyarlarca hafıza hücresine sahip visco elastik sünger, hücrelerinde bulunan hareket kabiliyeti ile ısıya ve ağırlığa duyarlıdır. Visco yataklar, elastik maddenin bu özelliği ile temas halinde olduğu kütlenin yanı vücudunuzun şeklini alır ve size uyku pozisyonunda kusursuz bir uyum sağlayabilir.

Dünyada ki birçok araştırma merkezinde uzmanlar uyku kalitesini yükseltmek için çalışmalar yapmaktadır. Yapılan çalışmaların amacı, vücut boşluklarını doldurarak anatomik yapınızın ayaktayken bulunduğu formu, yatarken de sağlamasıdır. Ortopedik yataklar vücut boşluklarını doldurarak gerekli bütün ilave destekleri sağlayabilen yataklardır. İnsanların % 65'i yan yatış uyku pozisyonunda uyurlar. Bu yatış şekli, vücudunuzda ki omurilik ve eklem dengesini bozarak kas problemlerine yol açabilmektir ve doğru yatak seçimi ile bu sorun çözülebilir. Visco yataklar bu sorunu minimum düzeye indirmektedir.

Etiketler:visco yatak,neden visco,visco