Bebeğiniz için En iyi Yatak Seçimi

Image

Bebeğiniz İçin En İyi Yatak Seçimi

Uyku ile sağlıklı gelişmenin ve büyümenin ilişkisi bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. Çünkü uyku esnasında salgılanan melatonin hormonu sayesinde bağışıklık sistemi güçlenir ve hipofiz bezinin daha fazla büyüme hormonu salgılaması sağlanır. Bebeğinizin sağlıklı gelişimi için kaliteli bir uykuyu kesintisiz bir şekilde gerçekleştirmesi önem taşır. “En iyi bebek yatağı hangisi?” sorusunun yanıtı ; kaliteli, ergonomik, bebeğinizin fiziksel durumuna uygun ve hijyen açısından temizliğinin kolay olduğu yataklar bebeğiniz için idealdir. 

Farklı materyaller kullanılarak özel olarak üretilen yataklar, bebeğinizin sağlıklı bir kemik yapısına sahip olup, keyifli bir uyku uyumasını sağlar. At yelesi, hindistancevizi lifi, pamuk, yün, ve kauçuk ağacının sütü gibi doğal malzemeler kullanılarak  son teknolojiler ile üretilen bebek yatakları, bebeklerin konforlu ve doğal bir uyku süreci yaşamasını sağlar. 

Bebek yatağı seçilirken; uzman doktorlar tarafından önerilen, organik bebek yatakları en ideal seçim olacaktır. Özellikle zamanlarının çoğunu uyuyarak geçiren yeni doğanlar için bebek beşiği seçimi yapılırken titiz bir ön araştırma yapılması gerekir. Bebeğin hassas cilt yapısı ve omurgasının yanı sıra kaliteli bir uyku uyuması için uygun zeminin hazırlanması oldukça önemlidir. Dünya genelinde yapılan araştırmalara göre bebekler uyku esnasında öğrenmeye devam ediyorlar. Kısaca kaliteli bir şekilde uykusunu almış ve dinlenmiş bir bebek, hem daha keyifli olacak, hem de uyanıkken yeni şeyler öğrenmeye daha istekli olacaktır.

Bebek Yatağı Çeşitleri;

Hindistan Cevizi Lifli Yataklar

Hindistan cevizinin dış kabuğunda yer alan liflerin deniz suyu ile ayrıştırılması neticesine hiçbir kimyasal işleme tabi olmayan yataklar, %100 doğal ve nefes alabilen özellikleri ile bakteri ve küf oluşumunu engelleyerek bebeğiniz için son derece sağlıklı bir kullanım olanağı yaratır. Hava geçirgenliğini sağlayıp, ortamın ısısına bağlı olarak, hava sirkülasyonu düzenleyen hindistan cevizi lifli yataklar bebeğinizin terlemesini engelleyerek, rahat bir uyku imkanı tanır.

 Visco Yataklar

Ortopedik ve yaysız olan visco bebek yatakları da bebeğiniz için uygun olan yataklardır. Yatak üzerinde oluşan vücut ağırlığına göre, dengeli bir zemin oluşturan visco yataklar omurgayı destekleyen bir yapıya sahiptir. Ortopedik bir konfor sağlayan ürünler ayrıca vücut ve ortam sıcaklığına duyarlı yapısının yanı sıra uyku esnasındaki hareketleri minimize ederek, bebeklerinize kesintisiz bir uyku keyfi sunar.

Lateks Yataklar

Doğada, birçok bitkinin salgıladığı sütlü bitki özütü olan lateks, yatak sektöründe konfor sağlayan doğal ürünlerden biridir. Kas yapısında rahatlatıcı ve dinlendirici bir fonksiyonu olan lateks bebek yatakları %100 doğal olarak, her mevsim için uyumlu yapıları ile öne çıkar.

Pocket Yay Teknolojisine Sahip Yataklar

Bebekler için özel olarak üretilen paket yay ya da torba yay sisteminde yatağın içinde bulunan yaylar, birbirlerine bağlı olmayıp, kumaş torbalar içerisine yer alır. Bu özelliği ile esnek bir kullanım sağlayan yatağın içindeki yayın fırlaması ya da deforme olması söz konusu değildir. Bebeklerin hassas vücutları göz önüne alınarak üretilen yataklar, uygulanan ağırlık ve basıncı eşit bir biçimde dağıtır. Uyku konforu artıran, kan dolaşımını rahatlatan, pocket yay teknolojisine sahip yataklar, dengeli bir pozisyonda yatan bebeğinizin, bulutların üstünde uyuyormuş gibi hissetmesini sağlar.

Bucca bebek yatakları, sertifikalı doğal malzemeler ile son teknolojileri birleştirdiği modellerini, çok sayıda seçenek ile beğeninize sunuyor. Doğal yapıları, anti bakteriyel bebek yatakları, uzun ömürlü ve konforlu bir kullanım sunuyor.

Etiketler:bebek yatağı, bebek yatakları, en iyi bebek yatağı