Gila Lateks Yatak

Image

Gila lateks yatakta kullanılan lateks , doğal kauçuk ağacı sütünden elde edilmektedir. Lateks doğası gereği havalandırma kanallarına sahip olduğundan, size sadece yatağınızda terlemeden konforlu bir şeklide uyumak kalır. Gila lateks yatak, içerik olarak 32 dns ortopedik omurga destek süngerine sahiptir. Omurga destek süngeri  hava alabilen yapıya sahip olduğu için, lateksin havalandırma özelliğini asla perdelemez. Bu omurga destek katmanını, soft sünger yani kuş tüyü sünger olarak da ifade edilen, ancak kuş tüyü ile uzaktan yakından alakası olmayan muhteşem bir yumuşaklığa sahip sünger bileşimine, lateksin de eklenmesiyle mükemmel bir lateks yatak ortaya çıkar.


Lateks yataklarda bilindiği üzere hava mukavemeti diğer bir deyişle hava geçirgenliği oldukça yüksek seviyededir. Bunun nedeni lateks sütünün kalıplara döküldüğü anda içerisinde milyonlarca hava kabarcığı barındırmasıdır. Yaysız olması, manyetik alan yorgunluğuna maruz kalmadan yatağınızdan uykunuzu tam olarak almanızı ve dinç bir şeklide uyanmanızı sağlamaktadır.

Üç tarafı fermuarlı, pamuklu örme kumaştan üretilen kılıfı, size kullanım kolaylığı sağlarken yıkanabilir olması da hijyen bakımından son derece önemlidir. Gila lateks yatak mite ,toz ve akar barındırmaz. Bu sebeple alerjik bünyeler için rahatlıkla kullanılabilecek bir modeldir.

Eğer çok terleyen bir yapınız varsa, gila lateks tam size göre…

Orta sert yapısı ve ortopedik oluşu ile, yattığınız alanda vücudunuzun tüm boşluklarını kavrayan yapısı sayesinde sağlıklı bir uykuyu yeniden tanımlıyoruz…

Etiketler:gila, gila yatak, lateks, lateks yatak, bucca gila, gila