Paket Yaylı Lateks

Image

Bucca Sleep Collection Paket Yaylı Lateks Modeli

Her insanın uyku alışkanlığı farklıdır. Yaylı yatak mı yaysız yatak mı tercih etmelisiniz şeklinde bir sorunun cevabını vermek hiçbir yatak firması için doğru olmaz. Ancak bazı sağlık problemleri olan kişiler mutlaka yumuşak yatakta yatmaları gerekmektedir. Bu tarz rahatsızlığı olan kişilerin paket yaylı yatak kullanmaları uygun değildir. Bucca Sleep Collection özel yaylı yatak serisinde bulunan Paket Yaylı lateks doldun içeriğe sahiptir. 

Mağazamızda bulunan lateks yataklar arasında en çok tercih edilen modeller arasında olan Paket yaylı latekste pamuk, lateks ve hindistan cevizini birleştirdik. Orta sert olarak ortaya çıkan bu muazzam yatağın yükseliği ise 30-32 cm gibi standart bir düzeyde. Yatağın alt katmanında yay sistemi olduğu için tek taraflı kullanım için uygundur. Üst katmandaki üç kat pamuğun altına 4cm lateks eklendiğinde muazzam bir uyku konforu sağladık.

Orta katmana paket yay sistemi koyup en alt katmana da sünger koyarak yatağı tamamladık. Yatağın içerisinde tüm ham maddelerin farklı farklı özellikleri bulunmakta. Hindistan cevizi (coconut ) yatağın sertlik derecesini ayarlar ve yatağın daha dayanıklı olmasını sağlar. Ayrıca iklimlendirme özelliği de bulunan hindistan cevizi lifi Türkiye'den temin edilememekte olup yurt dışından yatak kullanıcısına özel olarak getirtilmektedir. Tüm bu özelliklerin yanısıra sağlık bakımından da hindistan cevizi lifi, bakteri ve mantar oluşumunu engeller, yatakta nem oluşumunu engelleyerek kaliteli bir uyku ortamı sunar.

Etiketler:lateks, lateks yataklar