Yatak Üretiminde Kullanılan Hammaddeler

Image

At  Yelesi

Bucca olarak , taşıdığı eşsiz özellikler sebebiyle, sizler için en üst düzey konforu sağlayacak hammaddelerden biri olarak at yelesini görüyoruz. Siz de at yelesinin özelliklerini öğrendiğiniz zaman bizi daha iyi anlayacaksınız…

At yelesi, yatağınızda nem ve ısı sirkülasyonu sağlayan hava kanalları ile mekanik bir yapı gibi çalışır. Doğal klima görevi gören bu özellik, at yelesinin elastik yapısı ile birleştiğinde size benzersiz bir uyku sunar.  Sizi, sıcak havalarda serin; soğuk havalarda sıcak tutar. Aynı zamanda at yelesi, üzerindeki ağırlık ne kadar olursa olsun, yapısındaki boşluk sayesinde hava sirkülasyonu yapmaya devam eder. Doğal antibakteriyel özelliğe sahiptir. Ayrıca, at yelesi hammaddesi, hayvana zarar vermeden elde edilir. 

Hindistan Cevizi Lifi

 Hindistan cevizinin sert kabuğundan çıkarılan ve bir ağ yapısına sahip olan doğal lif, deniz suyu ile ayrıştırılarak elde edilir. Hiçbir kimyasal işleme tabi olmadan doğal olarak kulanılır. Yatağın elastikiyetini garanti eder; ısı ve nem sirkülasyounu sağlar.

Hindistan cevizi lifinin, sağlam ve dayanıklı olmasının yanısıra, iklimlendirme özelliği de vardır. Hindistan cevizi lifi, bakteri ve mantar oluşumunu engeller, nem barındırmaz ve kuru bir uyku ortamı sağlar. Vücudun yükünü düzgün bir şekilde dağıtan hindistan cevizi lifi, yataklarda mükemmel bir dolgu malzemesidir.

Lateks

Doğadan elde edilen lateksin benzersiz ve doğal havalandırma özelliği, vücut ısısını her zaman dengede tutar. Doğal yapısı itibariyle, yatağa antibakteriyel koruma sağlar. Yüksek mukavemetli yapısı ve elastikiyeti yüksek ortopedik bir konfor sağlar.

Kauçuk ağacının sütünden elde edilen doğal lateks köpürtülerek kalıplara dökülür. Köpüğünde milyonlarca hava kabarcığı oluştuğundan doğal havalandırma sağlayarak nefes alabilir ve terletmez. Lateks ürünlerde mikroorganizmalar, mite'ler yaşayamaz; mantar, küf ve bakteri oluşumu görülmez. Özellikle hassas ve alerjik bünyeler için sağlıklı uyku imkanı sunar.

Pamuk

Pamuk, insanlık tarihinde kulanılan en eski doğa ürünlerinden biridir.

Bucca’nın kullandığı kaliteli doğal pamuk, vücudunuzu kuru tutmasının yanı sıra size gece boyunca ideal sıcaklıkta bir uyku konforu sunar. Naturel yapıda destekleyici özelliğe sahiptir. Yumuşak ve hava alan yapısı sayesinde rahat bir uyku sağlar.

Paket Yay

Paketlenmiş ( Torba) yay sistemi: Yay sarmallarının  torbacıklar içerisine yerleştirilip, birleştirilmesi ile ayrı ayrı ve bağımsız hareket edebilmesi özelliğini sağlar. Bu sistem insan vücuduna  daha hızlı uyumu ve ağırlık merkezlerinin farklı basınç noktalarına dağılımını mümkün kılar. Sargı yaylar birbirlerine değmediği için sürtünme sesini, manyetik alanı ve statik elektriğin oluşmamasını, farklı ağırlık  merkezlerinin oluşması durumunda  (eşlerin farklı vücut ağırlıklarında olması ) eşit dağılımı, Omurga ve İskelet sisteminin bilhassa kalça ve omuz kısımlarının desteklenmesini, dolaşım sisteminin rahatlamasını, sonuç olarak uyku ve dinlenme kalitenizin en yüksek seviyeye çıkmasını sağlar. “ Zone “  adı verilen diğer bir sistem ise ağırlık merkezlerinin farklılığını en az seviyeye düşürerek, en iyi uyku ve dinlenme imkanını size sunar.

Etiketler:at yelesi, hindistan cevizi lifi, pamuk, paket yay